CLICK PENTRU A CITI PRIMA MEA CARTE!

luni, 1 aprilie 2013

Crezi in Dumnezeu?

   


      Va propun sa meditati o clipa la Dumnezeu. Ganditi-va cum arata aceasta Entitate Perfecta si datatoare de viata...

      Inchideti ochii si simtiti marimea Universului, incercand sa cuprindeti cat puteti dumneavoastra, dincolo de blocuri, masini, pomi, de cer , de soare, de stelele cele mai aproapiate. Aceasta Entitate Pura, Creatorul, este sclipirea, dorinta, iubirea, lacrima, rautatea, intunericul si lumina alaturi de bunatate. Creatorul este totul ! Atemporal si adimensional este Dumnezeul nostru, al tuturor, pentru ca toti avem un singur Creator.

       Entitatea Suprema Creatoare nu favorizeaza pe nimeni, nu iubeste mai mult pe cineva si mai putin pe altcineva, nu are material genetic pentru ca nu are nevoie de un prunc care sa educe oamenii de pe Terra. Noi ne educam, din cauza aceasta avem ratiune, la fel cum exista in Univers si alte civilizatii, mai avansate sau nu, care nu au nevoie de copilul Creatorului ca sa mearga pe calea cea dreapta.

        Divinitatea reala este cea cu care comunicam noi insine fara sa ne prezentam nicaieri pentru nimeni si fara sa vorbim cu nimeni despre acest lucru. Contactul nostru cu Divinul este intim si unic pentru fiecare in parte. Nu trebuie sa ne ducem sa vorbim nici cu pastorul, nici cu preotul despre cum vorbim noi cu Dumnezeu.

       Nu trebuie sa dam explicatie nimanui despre viata noastra si "pacatele" noastre. Pentru ca noi nu pacatuim, noi invatam. Si faptul ca ne doare daca facem ceva gresit este plata noastra pe care o facem pentru greselile noastre.

       Crezi intr-un Dumnezeu? Daca nu crezi ar fi bine sa incepi sa-l cauti si sa-l simti, pentru ca exista si iti poate infrumuseta clipele pe care le traiesti cand asculti muzica din casti pe strada, trist, cu privirea in jos, sau cu fata in ziar, sau dimineata cu cana de cafea la gura si tigara in cealalta mana.

       Nimic din ce exista, ce se intampla si ce se va intampla nu este si nu va fi deagaba.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu